Thuiskomen in je bekken en borsten

 

* Volgende workshop : 3 maart 2024, praktijk Margo Jamers, Kolmenstraat 74, 3512 Stevoort.

Een workshop helemaal in het teken van jouw bekken en borsten.

Welk verhaal hebben ze jou te vertellen? Hoe is jouw connectie met jouw bekken en borsten? We maken hier ruimte voor door te delen met elkaar.

Naast de diepere betekenislaag en je eigen ervaring zijn we op deze dag vooral bezig met ons eigen lichaam. Je krijgt uitleg en we nemen je mee in rituelen van zelfmassage van het bekken (uitwendig), borst massage en droog borstelen. Je leert hoe je het weefsel rondom je bekken en van je borsten op een zachte manier kunt losmaken en stromend kunt houden.

Heb je zin om meer ontspannen en dieper thuis te komen in je vrouwelijkheid?
Heel welkom ! 

We begeleiden je in kleine groep met respect, zonder verwachtingen en vooral met liefdevolle aandacht en inspiratie.

* Voor wie: alle vrouwen (maximum 8 vrouwen)
* Tijdstip : zondag 3 maart 2024 van 10.00-17.00
* Plaats : praktijk Margo Jamers, Kolmenstraat 74, 3512 Stevoort.
* Investering in jezelf : € 108,- (prijs is inclusief droogborstel, thee, gezonde snack)
* Inschrijven : mailtje naar domimeys@outlook.be of mterheggen@hotmail.com

Ervaringen 

-Droogborstelen, borstmassage…ik ben er al jaren mee vertrouwd. En toch wist Domi mij te verrassen met haar verfijnde aanpak. “I was in for a treat”. Je kan deze technieken natuurlijk ook van een video leren. Maar in deze live happening kon je naast de techniek ook meetrillen met de toewijding en zachtheid waarmee Domi met zichzelf omgaat. Het is duidelijk dat het geen theorie is die ze brengt, maar juist geleefde ervaring. In alle rust, raakbaar voor een groep staan; je moet het maar doen hé. Het werkte heel uitnodigend om schroom te laten varen. En ja, mijn borsten voelden zich blij en ik, dankbaar. Ik kan het elke vrouw aanraden.-Leen Huysman

-Ik had niet verwacht dat ik het droogborstelen zo fijn zou vinden 's ochtends, dito massage. Het stimuleert ook de bloeddoorstroming. Blij dat ik dit heb mogen ervaren. Kleine stapjes voorwaarts in zelfliefde. Daar ben ik dankbaar voor. Domi, je werk is dus levensveranderend! -Ann S.

-Een heel blije vrouw; ik zie mijn borsten veel liever en heb alle beugels uit mijn bh's gezwierd! ; ) -M.J.

-Zo blij met de beslissing om de workshop te volgen, het was inderdaad een moment van zelfzorg en zelfliefde! Ik meen oprecht als ik zeg, dat dit iets is wat elke vrouw zich zou moeten gunnen. Door de veilige setting voelde het helemaal ok, geen taboe maar oprechte verhalen. Voor mij was het een stapje zetten naar meer zelfliefde, liefde voor mijn lichaam, naar meer bewustzijn. Op regelmatige tijdstippen neem ik nu bewust tijd voor mezelf! Dankjewel om deze workshop op een integere, liefdevolle manier te geven...TOP!! - Els R.