Herbalanceringsmassage

Deze zachte massage biedt diepgaande ontspanning en is daarom geschikt voor iedereen, ook voor mensen kanker, een ernstige aandoening of in een palliatieve setting. In rust kunnen zieke mensen meer kracht ervaren, wat hun behandeling dragelijker maakt en het herstel bevordert.  

Deze vorm van massage zorgt ook voor meer levenskwaliteit. De zachte massage biedt veel gezondheids-voordelen. Klachten zoals pijn, angst, vermoeidheid, depressie en misselijkheid kunnen verminderen. Een welkom geschenk tijdens een moeilijke periode.

Je vindt me ook op het netwerk zorgmasseurs


Deze massage kost 75 euro en duurt 1,5 uur, inclusief voor en nagesprek met water/thee. 

Verloop massages

Warme ontvangst
Bij een inleidend gesprek wordt het verloop van de massage besproken, wat je verwacht en waar je nood aan hebt. De massage wordt volledig op jou afgestemd.

Massage
De massage gebeurt in respect en afstemming voor jouw persoon. In een sfeervolle warme ruimte, waar je je gedragen en gekoesterd mag voelen in een liefdevolle bedding. De aanrakingen zijn vanuit het hart en altijd gericht op jouw welzijn. Je wordt gemasseerd met geurloze warme biologische olie.

Na de massage
Nadien word je toegedekt zodat je nog even kan navoelen. Daarna volgt nog een gesprekje om af te ronden bij een lekker theetje.