Zorgmassage

Deze zachte massage biedt diepgaande ontspanning en is daarom geschikt voor iedereen, ook voor mensen kanker, een ernstige aandoening of in een palliatieve setting. In rust kunnen zieke mensen meer kracht ervaren, wat hun behandeling dragelijker maakt en het herstel bevordert.  

Zorgmassages zorgen ook voor meer levenskwaliteit. De zachte massages bieden veel gezondheids-voordelen. Klachten zoals pijn, angst, vermoeidheid, depressie en misselijkheid kunnen verminderen. Een welkom geschenk tijdens een moeilijke periode.

Je vindt me ook op het netwerk zorgmasseurs


Deze massage kost 75 euro en duurt 1-1,5 uur, inclusief voor en nagesprek met water/thee. 

Relaxatie massage

Deze massage is me-time, tijd die we onszelf gunnen om tot rust te komen, naar ons lichaam te luisteren en voor onszelf te zorgen. Met lange, langzame, vloeiende, omhullende bewegingen, voor het hele lichaam of slechts een deel ervan. Deze massage laat spanning los en verlicht pijn. 

Het stelt je in staat om je opnieuw te concentreren op je behoeften, om vitale energie te doen herleven en de stroming in je lichaam weer te voelen. 

Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. 


Deze massage kost 75 euro en duurt 1-1,5 uur, inclusief voor en nagesprek met water/thee.

Tantra flow massage

De tantra flow is een complete beleving, waarbij iedere cm² van je lichaam liefdevol en sensueel wordt aangeraakt, van kop tot teen. 

Een reis in en naar jezelf, waar je in totale overgave mag gaan en waar lichaam, hart en ziel versmelten. Acceptatie, verbinding en liefde staan hier centraal. Je maakt contact met je hart, je bekken en het goddelijke in jezelf.

Je wordt (aan)geraakt in zuiverheid met aandacht en respect voor jouw veiligheid, gedragen vanuit het hart.

In deze massage wordt Prana of levensenergie opgewekt en verspreid door het hele lichaam.

Door middel van een rug massage wordt de mannelijke energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energieën worden samengebracht waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen.

Tijdens de tweede helft van de tantra flow wordt de gehele voorkant door middel van zachte en koesterende strelingen gemasseerd en wordt de energie verder over het lichaam verspreid.

Iedere mens is uniek en dus ook iedere massage, die zal afgestemd worden op je lichaam, behoeften en grenzen. 

En hoewel we hier met seksuele energie werken en yoni of lingam mee aangeraakt kunnen worden in de massage, ligt hier niet de focus en is er geen seksuele interactie. 

De tantra flow kost 185 euro en duurt 2 uur, inclusief voor en nagesprek met water/thee.Wil je meer weten over tantra en workshops? Je vindt me als teamlid bij https://risingheart.be/wie/

Verloop massages

Warme ontvangst
Bij een inleidend gesprek wordt het verloop van de massage besproken, wat je verwacht, wat je wenst te beleven en wat jouw grenzen zijn. Het massageverloop zal aansluiten bij je verlangen en dit in overeenstemming met wederzijds respect. Ik hou rekening met jouw grenzen en vraag jou ook mijn grenzen te respecteren. Ik geef een massage, de rollen tussen gever en ontvanger blijven bewaard.

Welkom ritueel
Dit afstrijk ritueel is bedoeld als eerste stap om dichter bij jezelf te komen en te landen in je lijf. Een moment om jouw lichaam te eren en uit te nodigen om dit heilig ritueel te mogen ontvangen. Daarna verwelkomen we elkaar met een namaste, een teken waarbij je elkaar groet op gelijkwaardig niveau en respect voor elkaar toont. En spreken we ieder onze intentie uit voor de massage. 

Massage
De massage gebeurt in respect en afstemming voor jouw persoon. In een sfeervolle warme ruimte, waar je je gedragen en gekoesterd mag voelen in een liefdevolle bedding. De aanrakingen zijn vanuit het hart en altijd gericht op jouw welzijn. Je wordt gemasseerd met geurloze warme biologische olie.

Na de massage
De olie op je lichaam verwijder ik met warm water. Nadien word je toegedekt zodat je nog even kan navoelen. We sluiten af met een namaste. Daarna volgt nog een gesprekje om af te ronden bij een lekker theetje.