Persoonlijk tantra flow traject

Wil jij...

  • meer voelen, ontvangen en genieten
  • beter leren omgaan met je emoties
  • meer vanuit je hart leven
  • leren grenzen voelen en aangeven
  • meer verbinding voelen met jezelf en anderen
  • diepere seksuele vervulling
  • je vrijer voelen van beperkingen

Dan ben je van harte welkom voor een persoonlijk afgestemd traject.

Hierin stem ik me af op jouw proces en laten we het lichaam spreken. Wat heeft jouw lichaam te vertellen, waar wil je aangeraakt worden en welke expressie wil je geven aan wat er binnenin jou leeft.

Afhankelijk van jouw vraag, zet ik coaching, lichaamswerk, tantrische aanraking en heel veel liefdevolle aandacht in.

Bel me voor een vrijblijvend gesprek. 0478 25 15 73

Een traject van 3 tantra sessies is een helende investering in jezelf en kost 505 euro. 


Tantra flow

De tantra flow is een complete beleving, waarbij iedere cm² van je lichaam liefdevol en sensueel wordt aangeraakt, van kop tot teen. 

Een reis in en naar jezelf, waar je in totale overgave mag gaan en waar lichaam, hart en ziel versmelten. Acceptatie, verbinding en liefde staan hier centraal. Je maakt contact met je hart, je bekken en het goddelijke in jezelf.

Je wordt (aan)geraakt in zuiverheid met aandacht en respect voor jouw veiligheid, gedragen vanuit het hart.

In deze massage wordt Prana of levensenergie opgewekt en verspreid door het hele lichaam.

Door middel van een massage wordt de mannelijke energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energieën worden samengebracht waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen.

Tijdens de tweede helft van de tantra flow wordt de gehele voorkant door middel van zachte en koesterende strelingen gemasseerd en wordt de energie verder over het lichaam verspreid.

Iedere mens is uniek en dus ook iedere massage, die zal afgestemd worden op je lichaam, behoeften en grenzen. 

En hoewel we hier met seksuele energie werken, yoni of lingam mee aangeraakt kunnen worden in de massage, ligt hier niet de focus en is er geen seksuele interactie. 

De tantra flow kost 185 euro en duurt 1,5 tot 2 uur, inclusief voor en nagesprek met water/thee. 

Enkel afspraak na telefonisch contact : 0478 25 15 73.
Verloop massage

Warme ontvangst
Bij een inleidend gesprek wordt het verloop van de massage besproken, wat je verwacht, wat je wenst te beleven en wat jouw grenzen zijn. Het massageverloop zal aansluiten bij je verlangen en dit in overeenstemming met wederzijds respect. Ik hou rekening met jouw grenzen en vraag jou ook mijn grenzen te respecteren. Ik geef een massage, de rollen tussen gever en ontvanger blijven bewaard.

Welkom ritueel
Dit afstrijk ritueel is bedoeld als eerste stap om dichter bij jezelf te komen en te landen in je lijf. Een moment om jouw lichaam te eren en uit te nodigen om dit heilig ritueel te mogen ontvangen. Daarna verwelkomen we elkaar met een namaste, een teken waarbij je elkaar groet op gelijkwaardig niveau en respect voor elkaar toont. En spreken we ieder onze intentie uit voor de massage. 

Massage
De massage gebeurt in respect en afstemming voor jouw persoon. In een sfeervolle warme ruimte, waar je je gedragen en gekoesterd mag voelen in een liefdevolle bedding. De aanrakingen zijn vanuit het hart en altijd gericht op jouw welzijn. Je wordt gemasseerd met geurloze warme biologische olie.

Na de massage
De olie op je lichaam verwijder ik met warm water. Nadien word je toegedekt zodat je nog even kan navoelen. We sluiten af met een namaste. Daarna volgt nog een gesprekje om af te ronden bij een lekker theetje.